valetka583 | Дата: Понедельник, 28-Октября-2024, 01:00 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Знаєш, я вже кілька тижнів шукаю роботу в ІТ, але ніяк не можу визначитися, де шукати. Чув, що деякі платформи мають кращі вакансії з хорошими умовами, але які з них дійсно заслуговують уваги? Я хочу знайти роботу, яка не тільки забезпечить мені добрий дохід, але й дозволить розвиватися професійно. Можливо, ти знаєш якісь особливі секрети пошуку таких вакансій?
|
|
| |
edvardjila | Дата: Среда, 30-Октября-2024, 13:28 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| На мою думку, для початку варто звернути увагу на компанію Галактика. Вони регулярно публікують вакансії, зокрема на позицію QA Engineer https://galaktica.io/blog/qa-engineer-ukraine/ , і пропонують надзвичайно комфортні умови праці. Переваги роботи в такій компанії — це не лише конкурентна заробітна плата, а й можливості для професійного зростання. На їхньому сайті ти зможеш знайти актуальні оголошення, що стосуються різних спеціалізацій у сфері тестування, включаючи QA Engineer. Ця роль має велике значення, оскільки забезпечує якість продукту та його відповідність вимогам. Крім того, в Галактиці особлива увага приділяється розвитку співробітників. Тут часто проводять тренінги, семінари та навчальні програми, що допомагають покращити твої навички.
|
|
| |